Monday, 25 May 2015

KELAS KEK PERSONAL




Assalamualaikum


Tiba-tiba saya dah buat Kelas Kek pulak ye... alhamdulillah... kelas kek saya yang pertama berjalan dengan lancar walaupun ada jugak kelemahan sana sini dan masih banyak yang perlu saya perbaiki... tapi lepas je saya update gambar kelas kek ni kat FB, eh ramai pulak yang nak join... apapun tunggu lepas raya yek... sebelum puasa ni memang tak sempat...



Kelas Kek yang pertama ni kelas personal... untuk exstudent juga... kali pertama student ni datang belajar Kelas Roti... dah menjadi sangat roti-roti yang dibuat... bukan setakat ratus-ratus tapi ribu-ribu punya roti... oven dah sama besar macam cikgu punya tapi mixer dia lagi besar... kalau tengok gambar-gambar roti yang dihantar, kusss semangat banyaknya... haritu datang belajar dengan maknya... kalini datang dengan adiknya pulak... kalau dah jemu buat roti, boleh la buat kek dan tart pulak yek...



Cheese tart baru lepas bakar... 



Walnut Carrot Cake dalam proses nak coating...



Ilmi dengan konfiden buat sendiri deco bunga dari nozle bintang atas kek red velvet... 



Buat deco carrot atas kek...

 

Jangan ngorat...dah ada anak sorang ni...he he..




Seronok Ilmi dah pandai buat dan deco kek..




Cheese Tart..




Walnut Carrot Cake..




Red Velvet Cake...resepi baru yang lebih umphhhh...kononnya gitu ler..he he he..




Kek Coklat Moist



InshaaAllah akan menyusul Kelas Kek yang akan datang...mudah-mudahan segalanya dipermudahkan, inshaaAllah...




Wassalam